Rabu, 8 Februari 2017

Kelas Jellycream Flower

Assalam semua...
Allahu..terlalu lama dah bersawang habis dah blog kesayangan saya ni...
Jom tengok gambar-gambar sekitar kelas
Yang baru berlangsung pada 29hb January yg lepas..


Ada beberapa.orang yg dah otai juga ni... namun ilmu itu tidak pernah habis dan selagi tak jemu menimba ilmu in shaa Allah... akan ada jalannya.. tak ada dari kita yang dah terlalu sempurna dan lengkap ilmu di dada.. no...
Jangan taksub dengan seseorang sedangkan dia juga hamba Allah yg sangat lemah..
Tidak ada siapa pun yg perfecto!!!

Tak perlu jugak nak jadi batu api membanding-bandingkan sesama manusia.. kita semua hamba Allah jua..

In shaa Allah saya hanya orang tengah menyampaikan ilmu yg diberi Allah .. saya bukan terbaik.. tapi sentiasa cuba utk memberi yg terbaik .. in shaa Allah..😊




Hasil para pelajar yang kebanyakannya tak ada basic ... satu cabaran buat saya .. namun alhamdulillah semuanya dipermudahkan..



 Hah baker otai gak ni..kenal tak..heee




KELAS SETERUSNYA ADALAH PADA 25HB MARCH 2017 SABTU
YURAN MASIH RM350
DI MAD ABOUT CAKE JOHOR BAHRU
DETAILS KELAS AKAN DI UPDATE DI FACEBOOK PAGE SAYA LOYANGKUIH.  COM
YANG BELUM LIKE PAGE SAYA...
SUDI-SUDIKANLAH LIKE YA...😍
JAZAKALLAH...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan