Ahad, 25 September 2016

Wedding cakes...

Assalam semua... 
Minggu sepanjang cuti sekolah yang pastinya sangat sibuk...
Bertambah berat ujian sebaik selepas Hari Raya Aidiladha saya diserang demam yang agak teruk...
Resah hati memikirkan tempahan yang berderet-deret dan kesemuanya adalah untuk majlis besar majlis perkahwinan .. tentunya.berat amanah yg saya pikul.. 
Mana mungkin saya batalkan tempahan .. majlis perkahwinan kan..manalah nanti nak dicari ganti..
Namun syukur juga Allah sangat Memudahkan segala tugasan saya.. 



Kek pertama tema Peach Pink di atas floral wedding cake ditempah adik Sakinah Hanan dan majlis berlangsung di Dewan perpustakaan Raja Zarith Sofiah di Utm..
Terima kasih.dik..
Respond Sakinah di Instagram kata kek sedap gilerr...hee... terima kasih ya.. giler makan kek takpe..kihkihkih...



Kek kedua tempahan Rose dari Senai dan majlis di Dewan Masjid Airport Senai..
Alhamdulillah juga respond yg sgt baik..
Terima kasih rose...

Kek ni sebenarnya dah agak lama..tempahan Akmalia.. saya yg baru up sekali di sini... alhamdulillah bahagia kita bila pelanggan kata kek habis...

Terima kasih semua yg memberi kerjasama yg sangat2 baik.. semuanya tak cerewet ..
Bila tak cerewet.. faham nilai Harga yg dibayar.. maka kita pun tentunya dengan senang hati menghasilkan yg lebih2 lagi terbaik ...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan