Rabu, 29 Jun 2016

Kelas Macaron

Assalam semua...
Lamanya tak update blog..
Puasa kali ni langsung tak dapat nak share resipi lauk2 atau apa2 juadah ringkas berbuka..
Dapur kedua di Bazar ramadhan...hahhaaa
Namun utk sahur saya tetap masak seringkas dan yang terlarat dek badan...heee.. lagipun sahur taklah makan banyak mana..
Masak nasi satu pot pun kadang tak habis..huhuu
Ok..alhamdulillah..tempahan biskut dapat disiapkan lebih awal dari jangkaan.. kini seminggu akhir mengadap tempahan ķek buah kukus dan kek marble budget..
Memang saya tak war-warkan di sini sebagai sebahagian dari menu tempahan..
Sebab pelanggan2 tetap dah tahu mesti ada dan itu pun dah cukup buat saya..
Yang berdekatan dengan skudai boleh ke
Pasar Peladang Skudai.. kedai paling depan Nurr Barr ada saya letakkan sedikit biskut2 (kalau masih berbaki lah) dan bermula isnin ini saya letakkan kek marble budget dan kek buah kukus saiz kecik juga..
So boleh ke sana ya.. yang dah tempah saiz besar biasa boleh pick up di rumah seperti biasa..
Okay..tersasar jauh dari tajuk..hahaaa...

Bagi yang berminat utk mengikuti kelas Italian Macaron..kelas pertama rasanya selepas cuti raya ni..
Ini details iklan oleh Mad About Cake Jb ya

SALAM SEMUA. BERITA BAIK. 
Kami akan mengadakan kelas membuat MACARON pada July nanti. Ingin pelajari dan mengetahui teknik yang betul. Daftarkan nama anda dengan segera.

Date: 22 July 2016 Jumaat
Time: 10pagi-5ptg
Yuran: Rm 250 
Tenaga pengajar: Leen Dari "Loyang Kuih"

Program: Italian Method Macaron
-Group Pratical HANDS ON
-Ingredients provided
-Recipes 
-Teknik membuat Italian method macaron
-Refreshment makan tenghari 
-Bawak balek Hasil kerja tangan anda
-Limited seat 
No walk in. 
Dilarang membawa kanak2 kerana kelas akan berjalan dalam masa yang lama. 

please
Whatsapp

Register open now ☎0123845590

Venue: R&R Mad About Cake 
71 Jalan Nibong 10
Taman Daya Jb

Bole datang terus ke Studio Kami untuk pendaftaran Deposit Rm 100 atau tidak perlu susah2 ONLINE TRANSFER LEBIH DIGALAKKAN.
Ini link nya https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=941691099263404&id=616729965092854

So dah tertera details iklan oleh MAC Jb
Boleh hubungi no tersebut utk pendaftaran..
Tapi dengarnya hanya few seats left..
Jumpa kita di kelas ya..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan