Isnin, 3 Ogos 2015

Salam SYawal yg Terrrlewat..:(

Assalamualaikum semua....
Ya Allah...punyalah lama blog ni ditinggalkan bersawang habisss...hahaaa
Sepanjang Ramadhan kali ni bertambah sibuk,,,... walau pada asalnya nak buat sikit2 je biskut
atau hadkan tempahan....alahai... kalau dah yg menempah hampir kesemuanya Regular Customer,
manakan mampu untuk saya menolak... andalah penguat dan penyokong saya...
dari sikit dah jadi berganda - ganda.. sebab dah rasa bertahun2 biskut yg keluar dari oven saya yg kecil ni in shaa Allah ..hanya yg terbaik...
Barak Allahu Fik ,...

Salam Syawal nan mulia yg agak terlewat dari saya...
masih ada kesempatan untuk memohon maaf di atas segala salah silap.. segala kekurangan sepanjang kita berurusan..
walaupun ramai yg dari hanya seorang pelanggan dah jadi sahabat dah ...oh ya Allah...
bertambah sahabat2 saya dari hari ke hari.. bertambah adik.. kakak.. kawan..
di dalam  lingkungan hidup yang singkat ini.. apalagi yg kita perlukan selain ikatan sesama kita..
Semoga ukhuwah ini terjalin ke akhir hayat...

 sebahagian kecik aje ni... baru seminggu puasa...huhuu..
gambar penuh dah tak muat meja dan bilik dah... jazakallah...















Sebahaagian yg sempat snap... dah sibuk nak ambik gambar mcm mana sangat pun...
ada jugak yang tiada dalam menu yg dipromosikan ..namun tetap menerima permintaan daripada pelanggan yang dah merasa sebelum2 ni... so buatkan jugak untuk korang semua...
Almond Crunchy tiba-tiba jadi juara daripada biskut2 lain...hahaa...padahal tak disenaraikan dalam list jualan hari tu... walau harga badam naik menggila... namun ada peminatnya yg tersendiri...
Rainbow cookies juga begitu...
Congo Bar... adoiihai...semuanya tak bisa saya tolak ...
Terima kasih semua... di atas kerjasama anda... dan tempahan anda...
segala kekurangan harap dimaafkan....

1 ulasan:

  1. suka betul saya dengan biskut dahlia tu.. tapi nak buat malas .. haha.. makan je rajin., hihi..

    BalasPadam