Khamis, 25 September 2014

FROZEN Mania...

Jom kita intai kegilaan anak-anak dan mak-mak kini terhadap kek bertemakan
FROZEN siri animasi terbaru yang dah tak berapa nak baru lah kan...
tapi anak saya sendiri pun 5thn siap hafal dah lagu dan dialog...
hmm... 
dan saban hari saban minggu dan saban bulan menerima tempahan untuk kek2 bertemakan
frozen ini - watak kegemaran tentunya Queen Elsa dan Princess Anna..
dan jangan terkejut ada jugak anak2 lelaki yang turut minta kek frozen ni,...
ini sebahagian kecil sahaja... ada yg tak bersnap pun gambar... 


 1- Lis BBU

 2-Siti Fadila

 3- Liza 

 4- Linda

 5- Raja Umirah

 6- Aishah

 7-Mas

 8- Lin BBU

9- Hajar

apa pun...terima kasih semua
jazakallah...:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan