Isnin, 9 Jun 2014

Wedding Dress Cake





Siri Menuntut ilmu yang tiadaa kesudahan...
Sesungguhnya ilmu itu sangat luas...kan...
Kelas yg sangat happening bersama sifu Kharyati dari Alor Setar yang saya gelarkan dia Cake Boss Msia... .dan bersama kawan2 bakers lain
bertempat di rumah sifu Rahani rahman atau Noni baru-baru ini awal bulan Mei..ish ish..dah Jun baru dapat update citer ni..hahaa...:)

Inshaa Allah lepas-lepas ni sifu akan turun jb lagi dan akan menuntut ilmu kek2 lain pula...

 Kawan-kawan bakers yang lain
dari kiri Marfazilla, Noniza, Anis dan Wan Nurulliza
Belakang sekali yang kabur itu sifu Kharyati


Dan masa gambar ni diambil, ada yang dah balik
tinggal saya dan mar... sifu ditengah dan sebelah saya itu tuan rumah
sifu jugak tu...hee... seronok menimba ilmu dan dikelilingi dengan mereka-mereka yang positif...
kita pun dapat aura positif
dan bukan yang negatif yang cuma tahu sakit hati, dengki dan nak menjatuhkan sesama
bangsa dan seagama sendiri...

Semoga setiap ilmu itu berkat dan bermanfaat...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan