Khamis, 19 April 2012

Rainbow cake..


Seperti yang saya sebut di Fb...my very first rainbow cake attempt...
gambar pun ambik guna hp saja..
Italian Rainbow cake with Italian Buttercream...
now @loyangkuih :-)

1 ulasan:

  1. hmm menarik cake2 sini. duk kat skudai ke Leen? saya kat area bandar seri alam....nnt birthday anak maybe saya tempah ok? dulu2 beli kat kedai jer tapi design macam biase je kan...yg Leen buat ni cantik lagi menarik..macam mana nak tahu harga? nnt email pada saya kat papantiq@hotmail.com
    anyway senang2 Leen singgah la yer blog saya yg baru jer 5 bulan ni kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makannnn memanjang hehe mostly restoren2 JB...dan follow k Leen? TQ

    BalasPadam