Isnin, 28 Mac 2011

Dinasour???....




Naj dari Larkin menempah

birthday cake tema dinosaur...

terima kasih dan semoga berpuashati ya Naj...

Soccer Cake Nur




Nur Umairah dari Kempas / Spore menempah

kek tema soccer utk birthday suaminya...

terima kasih dan semoga berpuashati...

Cupcakes Oh Cupcakesss....


1- Graduation Theme Cupcakes - Adik Azima dari UTM menempah

25pcs choc moist ganache n bc cupcakes utk

meraikan graduation boyprennya...

yalah UTM sekarang kan tengah konvo...

apapun, azima sms happy dgn cc nya, terima kasih ya dik...

jgn lupa tempah lagi k..heeee


2- Kak Azura lak menempah 16pcs same cc same topping ,

sonang koje gitu...nasiblah dapat customer2 yang baik hati...

untuk princessnya Alisya - harap suka dgn cc nya yaa...

terima kasih byk2...


3- Fadin menempah 25pcs butter cc dgn mesej 28Mac Dalam Kenangan...

hanya yang menempah yg tahu...

terima kasih..

Khamis, 24 Mac 2011

Tiramisu & Red Velvet

Latifah Skudai
order tiramisu...
terima kasih ya pah... sms pah kata sedap...alhamdulillah...
tempah ler lagi ekk...ekekeke
Ana nak rasa red velvet...
suka cream cheese katanya...
hah, hambik, extra creamcheese tu yang...
thanks yaa

Rabu, 23 Mac 2011

CC Loyangkuih di Utm hari ini..






Tempahan adik-adik dari UTM untuk berjual
HARI INI - 23-3-2011 di Dewan Meranti,
Kolej Rahman Putra, bermula
jam 5pm ke 10pm...
sila ke sana memberikan sokongan utk mereka
dan cupcakes loyangkuih.com
Terima kasih Ieta dan rakan2...



Isnin, 21 Mac 2011

Jawi Wedding Cake

Di Dewan Taman Damai Jaya... cupcake belum susun..

err... walaupun dulu wakil sekolah tulisan khat,
tapi gigil ler pulak tulis ngan bc atas kek..heee
-permintaan Anie




Anie dari Mutiara Rini nak kek kahwin yang simple saja...
rasanya dah buat simple dah ni...
simple pun pening gak nak pikir..ekekekek...
terima kasih ya Anie...





Ahad, 20 Mac 2011

Pelbagai Tempahan...


1- Tempahan Farhana dari Pulai
-1 small Fruit Flan Cake, 1 brownies
thanks ya...


2- Ain dari Tmn Daya menempah
50pcs choc chip muffin (L) dgn plastic
terima kasih ya Ain...


3- Pah dari Pulai juga - 3 kek marble coklat
terima kasih ya Pah...







Minggu Plain Cupcake



Tempahan sepanjang minggu ini yang buat saya
tak boleh nak bergerak kemana-mana...
sebabnya, once dah mengadap benda ni, kalau boleh nak cepat
siapkan sebab amat remeh...
apa pun ucapan setinggi terima kasih kepada yg sudi
menempah, macam tau2 semua boleh nak tempah
benda yg sama...heee...
so, gambar2 pun lebih kurang serupa lah yekk...
ada takde pun papercup je berbeza...
1- Lya dari Stulang - 500pcs
2-Kak Nor dari Skudai - 150pcs
3-Ira Utm - 100pcs
4-Gee Jb - 200pcs
Terima kasih kalian... semoga semua berpuashati...

Rabu, 16 Mac 2011

Cupcakes Amira...



1-Tempahan Puan Roziah utk birthday anaknya
dan untuk menjamu peserta ESQ Kids yang berlangsung
di New York Hotel, JB semalam..
terima kasih puan..



2-dan Kam menempah brownies, terima kasih Kam..


Selasa, 15 Mac 2011

Jieda dan Heni...


1- Jieda dari Kulai menempah choc moist ganache and strawberry
utk birthday suami tercinta...
terima kasih yg jieda, sudi datang jauh2 ambik kek...
antara teman blogger yg kenal di alamaya membawa ke alam nyata...
teman blogwalking tapi lama dah akak x sempat nak bw jieda oii...


2-tempahan teman sekolah lama - Fadin Heni dari Senai
untuk menyambut anniversarynya yang ke-9thn
terima kasih ya fadin

Isnin, 14 Mac 2011

Kuning Emas utk Pengantin...


Tempahan TIANA dari Tmn U untuk
perkahwinan adiknya (kot...heee...)
nak tema kuning2 gold gitu...
2-tier dan cupcakes...
terima kasih ya Tiana...
akak tunggu gambar kat cake stand akak tuu...heeee


Big Order frm Su...

Wedding Cake - 2tier



cmc cc with strawberry and ganache - utk hantaran

Kek Buah Kukus - juga untuk hantaran


1000 pcs plain sponge cc with container
dan 1 lagi blueberry cheesecake yang tak sempat nak di snap gambar...
Terima kasih Su atas semua tempahan...
sangat senang berurusan dengan Su yg tak banyak karenah...
maka segala tugas pun berjalan lancar..
Selamat Pengantin Baru..