Ahad, 30 Januari 2011

Wedding Cake Creme lagi...


Kali ni ditempah Shida Utm untuk majlis perkahwinan adiknya
di Kg.Pasir...dalam hujan2 pagi tadi menghantar,
nasib cik abang cuti, kalau tak mau
kelamkabut ngan pembantu 3 orang lagi..heee
Semoga berbahagia dan terima kasih sudi menempah
dgn loyangkuih.com




Sabtu, 29 Januari 2011

My Family - Atirah


Atirah dari UTM menempah 16pcs cuppies
nak tema my family ada gambar 4 couples...
harap suka dgn cc nya

Jumaat, 28 Januari 2011

Iman dan Mak Bday...



1- Tempahan Ayu utk birthday boy Iman
yg pertama - sponge cake and 16pcs cuppies dgn image
toy story dan shaun the sheep...
Terima kasih Ayu...



2-Balkis menempah 12pcs choc cuppies utk bday Mak nya
dan blueberry cheesecake...
terima kasih Balkis...semoga berpuashati ya..




Khamis, 27 Januari 2011

Marble , Kek Batik Marie


Tempahan Marble coklat dari Kak Ngah,
juga marble dan kek batik marie ditempah oleh Syabilah
dan sebuku lagi kek batik marie oleh ina skudai...
saja buat extra buat ngap sendiri..ngeh3....
terima kasih semua...




Isnin, 24 Januari 2011

Ayu dan Nyza



1-Tempahan Ayu dari JB/Spore utk birthday bosnya hari ni
Pn.Ramizah ... bergegas ke opis ayu sbb bosnya nak outstation pagi ni...
nasib jalan tak jammed sangat...
apa pun terima kasih byk ya ayu...




2-pasangan romantis yg dah byk kali jugak menempah,
kali ni nyza menempah utk hubby nya DD di UTM...
merempit sikit punya laju dari JB ke UTM sbb DD pun free sampai kol 10am aje...
adoiiyai....alhamdulillah Allah mudahkan segalanya...
terima kasih ya Nyza....
harap DD suka dgn keknya..


Sabtu, 22 Januari 2011

Wedding Cake Creme&Brown






Tempahan Lubna untuk perkahwinan adiknya hari ini...

2-tier cake buttercream and cupcakes

Harap berpuashati dan terima kasihlah sudi menempah dengan loyangkuih.com



Jumaat, 21 Januari 2011

Limpahan Cekelat





Hari ini kita bermandi ganache...
3 choc moist - 2 dgn strawberry dan 1 topping hand-made choc
yg main belasah aje dibuatnya dek aku...hahaha...
ditempah Abby dari kota Tinggi..huhuu... jauh datang
ambik kek untuk buat hantaran pertunangannya dan kakaknya...
apapun, terima kasih dan semoga berpuashati...
Selamat bertunang Abby...


Khamis, 20 Januari 2011

Padang Bola utk Ayah


Tempahan Asmah untuk birthday suaminya...
sebagai wakil Asmah dan anak-anak...
suaminya minat Liverpool...
harap berpuashati ya dan terima kasih kerana menempah
dgn loyangkuih...

Rabu, 19 Januari 2011

minggu cheesecake...

Terima kasih kepada yg menempah
blueberry cheesecake sepanjang minggu ni
sampai tak sempat nak snap gambar...
ni kita share gambar aje ye...almaklum ler...
dah gitu jugak rupanya...
trm kasih -
Atul, Lya, Surya - dari Maybank,
kak Ani kotaraya, Ika dan Syuhada dari skudai...
semoga semuanya berpuashati ya...
terima kasih daun keladi...heeee

Isnin, 17 Januari 2011

Sabtu, 15 Januari 2011

Krim Coklat utk sepupu Reen...




Yang tak pernah jemu menempah dgn loyangkuih...
Reen IJM - menempah 16pcs fondant cc untuk
hantaran pertunangan sepupunya...
terima kasih banyak-banyak ya reen...

Khamis, 13 Januari 2011

Upin Ipin lagiii....





Noor Aini menempah Kek Birthday image Upin Ipin - butter cake
dan 16pcs choc moist cupcakes juga dgn image upin ipin...
Semoga berpuashati ya...
terima kasih daun keladi noor aini...heee


Rabu, 12 Januari 2011

Isnin, 10 Januari 2011

Cadbury CC and simple choc moist



Both Cadbury cc ditempah oleh Syabilah dari Skudai dan Mazliwati (ye ke ni..heee)
sorry dik dari Nusajaya... choc moist bc with cadbury choc...
semoga semua berpuashati yaa...
terima kasih daun keladi...

2- and this very simple choc moist cakes for ms ina juga
dari skudai... nak makan2 aje tambah kalori katanya..heee
tenkiu ya dik...
sms from ina said - satisfied, moist and not so sweet..
iyolah dikk...



Turqoise utk Nana & Fauzi...



Reen lagi menempah 16pcs cupcakes fondant tema
putih dan turqoise utk perkahwinan sepupunya
pasangan Fauzi & Nana ...
semoga berbahagia...
terima kasih ya reen...

Sabtu, 8 Januari 2011

Kisah Duka Siti...dan Dania 1yr...


1-Tempahan dari adik Siti Fatimah untuk hantaran pertunangan
siti dengan pasangannya Wan...
tetapi, sedari awal nak menyiapkan kek bakul yang bukanlah besar sangat,
ada saja yg berlaku, mangkuk bc jatuh, 2 kuntum bunga pun jatuh,
rupanya bila hubungi siti untuk tetapkan masa nak ambil kek tadi,
siti beritau rumahnya dirompak malam tadi...
alahaiii, siannya...denga kereta sekali dibawak lari perompak...adoii...
mujur ada sepupu yg dekat di UTM, kirim melalui Tiha saja...
semoga Siti sekeluarga tabah yaa dengan dugaan ni...
terima kasih sudi menempah dgn akak yaa...


2- Amy menempah lagi untuk Dania yang dah mausk usia 1 tahun beberapa hari lepas...
pesan nak bunga2 dlm taman... hah ambik ko rumput depan rumah akak
letak..ekekekeke....
terima kasih kerana setia ya amy...
Happy Birthday Dania...