Khamis, 11 Ogos 2011

Tempahan Raya Ditutup...

Ini adalah entry yg dilekatkan dgn Gam Gajah... scroll ke bawah untuk entry terbaru ya...


SALAM SEMUA,...



harap maaf, tempahan untuk hari raya dah saya TUTUP ya...

saya hanya ambil tempahan yg terhad mengikut kemampuan saya untuk membaking sorang-sorang okay... tapi untuk sepanjang raya kalau nak menempah untuk dihidangkan pada tetamu

boleh saja call / sms ya sebab tahun ni takde jalan-jalan coti2 macam tahun lepas...

tahun ni nak dok umah jek..haha...huhuu...



TAPI... JANGAN Last MINUTE ORDER yaaa.... harap sangat-sangat faham ya...

bukan nak ngadap oven 24 jam kan, ada gak family yg nak diuruskan...



Segala kerjasama dari pelanggan-pelanggan semua sangat-sangat saya hargai...

Terima kasih kepada pelanggan-pelanggan SETIA loyangkuih.com ...

yang selama inisangat berkerjasama, sangat sempoiiii dan tak cerewet...



Alhamdulillah... Thank You Ya Allah...


Tiada ulasan:

Catat Ulasan