Selasa, 12 April 2011

Orange Freshcream Cake...



Anie yang tak jemu-jemu menempah...

birthday cake- sponge cake with freshcream layer and frosting

and orange filling.. untuk

Siti Ayeesha...

and thanks for the goodies too... Happy Birthday Ayeesha...

2 ulasan:

  1. assalam kak leen...
    kek yang deco guna fresh cream ni, macamana ye nak bagi dia lambat cair, lagi2 la customer tu duk jauh. dan berapa lama resh cream tu leh bertahan selepas di deco... terima kasih...

    BalasPadam
  2. wsalam farina...
    hee... akak pun bukan pakar sangat...customer dekat ok ler kot...kalau jauh biasa akak tak suggest freshcream takut cair... unless farina ada cooling bag utk bawak kek... kalau jauh sangat tu baik takyahlah...beritau customer, nanti cair dia salahkan kita pulak...kalau dia insist, then risiko atas dialah kan..

    BalasPadam