Ahad, 2 Januari 2011

Penutup 2010...




1- Tempahan dari salah seorang Follower loyangkuih - Liza Hanum
yang rupanya rumah mak ayahnya dekat benor ngan umah aku..ekekek...
dan liza rupanya di penang masih belajar...
apapun terima kasih banyak2 ya liza...terima kasih daun keladi...



2- dan tempahan yang juga buat aku kelamkabut atas permintaam Dak Jiya si Pengembala Kambing tu... korang yg dah berurusan dgn Jiya mesti kenal kan... masuk SINI
-Menempah Kek KELADI..huhuu... dah ler takde dalam senarai produk...
dan aku sendiri pun tak penah makan...sadis tul aku ni kann...
ku tunaikan juga, karang kempunan lak...
dek kelamkabut, langsung lupa nak snap gambar Jiya punya kek, ni
gambar AKU punya kek...maklumlah tak penah makan...buat extra nak rasa...
apapun terima kasih ya jiya sbb percaya akak boleh buat...heeee
entry jiya tentang kek keladi di SINI

2 ulasan:

  1. kakk.. next time nak wat kek ni tempah ja.. malas nak wat... ngeh ngeh ngeh! akak takleh tolak.. ai kastemer tauu. akekekekekkekeke

    BalasPadam
  2. next time akak watkan keladi goreng cicah sambal kicap jek utk jiya...hahahaha...

    BalasPadam