Selasa, 30 November 2010

Hanya kata-kata dan Blueberry?...


1- Tempahan DD dari UTM untuk dibawa pulang ke Sabah menemui yang tersayang...
takyah citer banyak ler... tengok kata-kata di cc nya pun dah tau kan..ahakkss....
thanks ekk DD...nanti order lagi...


2-Latifah yang dah beberapa kali ditunda tempahan namun cukup memahami dan menyokong .... heehehh...bodek ni Pah..ekekeke... menempah 30pcs Blueberry Muffin dan
1 Blueberry Cheesecake ... respond yg sangat buat aku happy... 'sekejap aje licin!'...hee....
thanks ekk Pah...


3-Tempahan Housemate lama di ITM dulu... Ruby yang sangat mengidam nak rasa brownies... so hari ni bronis ni diposlajukan (erkk...boleh gitu?) ke puchong selangor dengan doa sampai dengan selamat ler hendaknya... ruby kata tonggang terbalik takpe, janji rasa maintain..hee...
thanks beb!..


Ahad, 28 November 2010

Upin & Ipin untuk Awin




1- Fadin dari Senai/Kulai menempah 2kg sponge cake tema upin ipin untuk birthday anaknya Awin yang ke 3 tahun... bertemakan Rumah Upin Ipin warna hijau, aku pun mencorakkan idea yang serba ringkas aje... sms kata Awin suka giler dengan kek nya ni...

terima kasih kerana sudi menempah ya fadin...




2- Diana menempah 100pcs Muffin untuk makan-makan semasa kenduri tahlil...

ada cerita lucu sebenarnya... Mixed Fruits Muffin 100 pcs, terima kasih ya Diana... serius lainkali

jangan buat lagi ya... tak selamanya akak boleh faham..heheeheeeee




Sabtu, 27 November 2010

Siti dan Farhana - Pulai



1- Tempahan Farhana untuk majlis sahabat baiknya semalam - 16pcs cc fondant tema gold dan hitam... terima kasih ya Farhana....


2-Siti pula dari Pulai Perdana menempah 16pcs choc cc buttercream untuk majlis perkahwinan adiknya dan dibawa ke Ipoh kalau tak silap... terima kasih Siti atas tempahan...


Jumaat, 26 November 2010

Happy Birthday Arman dan Farid...



1-Untuk si kecik Arman yang masuk usia 3 tahun... tempahan biras Cikgu Yati dari Sek.men kempas... Arman suka power rangers... happy birthday arman... be a gud2 boy...


2-Zainah menempah Freshcream Blueberry Cheesecake untuk birthday tunang tersayang Farid yang bertugas di Jabatan X-Ray, Klinik Pesakit Luar Jalan Mahmodiah... merempit sat cik abang gi hantar sebab Aisyah dah demam panas, tak dapat hantar sendiri... semoga suka dengan kek nya yaa...

Real Madrid Dila dan Stoberi CC...


1- Dila dari Larkin menempah 16pcs choc cuppies dengan tema real madrid ei... untuk hantaran
majlis perkahwinannya hari ini... hujan-hujan datang ambik malam semalam... terima kasih ya Dila.. Selamat Pengantin Baru...




2-Kak Syidah again dari Tmn Perling mengoder..(hee...rosak bahasa..)... choc cuppies with ganache and stoberriiii... and choc plate utk birthday wishes..hmm...kelamkabut gak nak membuatnya, maklum ler... leen bukan pakar cekelat... harap suka ya kak... dan terima kasih atas tempahan....

Rabu, 24 November 2010

Yati dan Dina...


1- Siti Kharyati dari Pelangi Indah menempah 1 half kg choc moist with strawberry penuh kek katanya, dan 1 blueberry cheesecake... feedback yati...sedap sgt2 cheesecake sampai anak2 nya asik bukak petisejuk jek...hee... terima kasih ya yati...lenkali order lagi ekk...





2-tokey pusat tuisyen Arena Bestari Dina menempah seloyang brownies dan sebalang crunchy choc chip cookies... harap suka dengan tempahannya ya Dina...

Selasa, 23 November 2010

Chelsea 4 Ajak and Plain cc-Eja


1- Tempahan Kak Syida dari Tmn Perling utk harilahir tuanpunya bernama Ajak... peminat Chelsea... terima kasih atas tempahan...



2- Dari jauh Eja dari KL tempahan 200 plain cc vanilla dan choc utk diposlajukan ke Tanah merah kelantan... dah selamat dipos tadi... terima kasih ya Eja..

Ahad, 21 November 2010

Epy Bday Ashley - 3ys...



1- Terima tempahan dari Adelina utk birthday her lovely daughter Ashley -
1kg moist choc cake with strawberry shortcake edible and 16pcs choc cuppies...
thanks Adelina... all this while we've been communicating through emails... and today i get to
see you .. luckily it's not that hard to find your house... thanks again... hope Ashley is happy with her birthday cake...

Sabtu, 20 November 2010

Bakul June dan adik Rahmah ...





1- Tempahan June untuk hantaran seseorang..huhuu... idak ler pulak saya bertanya...heee....
apapun terima kasih ya june...


2-mendapat panggilan emergency dari ayah adik Siti Nur Rahmah untuk cc hantaran ni...
terima kasih ya ayah rahmah...


Jumaat, 19 November 2010

Semua untuk hantaran...



1- Tempahan Noni dari Desa Harmoni - 2 set cc hantaran untuk pertunangannya esok....
terima kasih ya dik.... semoga berpuashati ....




2- Tikah dan Elin menempah untuk sahabat mereka Suraya ... tak pasti majlisnya tapi rasanya majlis perkahwinan SUraya... apapun, terima kasih ya korang berdua....





3-Bahariah dari Skudai, menempah Kek Buah Kukus dan 16pcs cc hantaran untuk perkahwinan adiknya kot..heee...sorry lupa rie... apapun terima kasih banyak2 yaa....




4-Reen yang tak jemu2 menempah dgn loyangkuih... menempah utnuk sahabat baiknya....
16pcs cupcake fondant..terima kasih Reen...








Khamis, 18 November 2010

Aidiladha...


1- Amy menempah Mee Goreng semalam .... dan 12pcs choc cc with ganache and strawberry topping utk surprise hubbynya sempena anniversary mereka... harap2 memang surprise lah ya encik hubbynya tuu... thanks amy for the orders... harap berpuashati semuanya yaa...



2- Syuhaiza dari Desa Rahmat menempah 1/2kg choc moist with strawberry and ganache utk birthday suaminya dan 1 balang tart nenas (lupa nak snap...)...
terima kasih ya haiza... harap berpuashati....

3- pelanggan tetap dan setia - Ju dari Skudai - menempah 2 choc moist...
thanks ekk Ju...




4- Juga antara yang setia Diana ... menempah 1 kek marble, 1 choc moist, 1 kek buah, 2 balang tart nenas dan 1 balang choc chip cookies... harap berpuashati ya D dengan semua tempahan...
Terima kasih kepada semua yang menempah... terima kasih sudi menempah dgn loyangkuih...





Terima kasih kepada semua pelanggan setia loyangkuih.com ...
terima kasih atas sokongan anda... Salam Aidiladha...

Isnin, 15 November 2010

THanks again Kak Ziela...







Tempahan kak Ziela kali ini untuk majlis di pejabatnya pulak...
150pcs Cheesetart - blueberry and strawberry, 100pcs mini muffin choc chip and pandan dan
1 kek marble... terima kasih ya kak...


 

-LoyangKuih- Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template