Sabtu, 30 Oktober 2010

Bahariah, Diana dan Reen ...


1-Tempahan dari customer setia loyangkuih juga... agak kelamkabut aku menyiapkan cc ni sebab berubah plan dari pihak reen... cc utk birthday Anis Karmila - nama kedua sama dgn anak akak... reen kata mesti ada gambar kereta kuning sebab anis sangat suka Bumblebee Camaro transformers tu...oleh kerana dah kelamkabut, akak buat beetle aje ekk... itu pun ntah ada rupa ke tak..heeee
semoga berpuashati dan terima kasih byk2 ya reen...





2- Tempahan juga diterima dari customer setia jugak Diana yang kalau menempah memang tak penah satu dua jenis... kali ni menempah 1-choc moist, 2 balang Crunchy choc chip cookies, 2 set blueberry cheesetart dan 150pcs Muffin Blueberry utk majlis di rumah sepupunya...
terima kasih ya Diana... terima kasih daun keladi...



3-last but not least dari Bahariah dari Skudai menempah 1 choc moist dan 1 brownies....
semoga berpuashati ya... terima kasih banyak-banyak sudi menempah dgn loyangkuih....






Rabu, 27 Oktober 2010

Pink & Biru...Mufin Blueberry huhuu....


1- Tempahan Faezah untuk harijadi kawan sepejabat -Hasnah Zaliha... (harap tak silap)...
semoga berpuashati ya... terima kasih menempah dgn loyangkuih...

2- Kak Ani kotaraya nak mufin choc chip buat makan2 petang .... ada extra blueberry muffin lebihan tempahan di bawah...rezeki tuu kak... hee...apapun terima kasih yaa...


3- last but not least adik sapa entah...ina ke ima ...hee....sorry lupa nama, no hp pun dah terdelete...menempah blueberry muffin buat pertama kalinya sebab dia nak muffin tapi tanya mana yg sedap...kakleen pun cakap ler suruh try blueberry muffin yang baru di loyangkuih...
semoga suka ya dik... nanti tempah lagi akak tak deletekan no hp...ngeh3....



Selasa, 26 Oktober 2010

Surprise dari Zila dan Surie...


1- Tempahan dari Zila untuk 'surprise' kan kakaknya di CELCOM HQ - Norizan sempena
birthday beliau... memang terkejut pun dia masa menghantar cc ni...
terima kasih ya Zila.... terima kasih daun keladi...heeee


2- Juga kejutan dari seorang kakak pulak untuk adiknya - Surie menempah untuk adiknya Hilmi di UTM Skudai... nak choc moist dgn ganache dan choc jek atasnya...
semoga berpuashati yaa...



Isnin, 25 Oktober 2010

Hello Kitty utk Ersha...




Tempahan yang entah kali ke berapa dah oleh pelanggan setia Julita untuk majlis
ulangtahun tak pasti anak siapa..(hee....)... ERSHA yang menyambut kelahiran yg ke 3 tahun...
kek choc moist 2kg dengan buttercream, dan sebuku choc moist simple ... ada 100 pcs mini muffin juga yg ditempah Ju tapi lupa lak nak snap gambar...
apapun semoga berpuashati dan terima kasih setia dgn loyangkuih ya Ju...

Sabtu, 23 Oktober 2010

Double celebration Maria...


1- Tempahan cupcakes dari Maria yg pernah menempah sebelum ni - kononnya untuk Surprisekan suami yang menyambut birthday hari ni, rupanya Maria pun beri kejutan yg lain, bila awal pagi pukul 2am lebih kurang Maria selamat melahirkan baby girl di hospital.... so double celebration ler kann... tahniah ya Maria, selamat berpantang... nak tema Liverpool...



2- dan tempahan yang sambil tu dikerjakan selama 2hari berturut-turut...
1000 pcs plain cupcakes - vanilla dan chocolate 500pcs each oleh Ira dari UTM utk berkat majlis kahwin seseorang.... terima kasih ya Ira....



Khamis, 21 Oktober 2010

Lina dan Ila...


1- Ditempah oleh Ila dari Felda Adela Kota Tinggi sebagai salah satu hantaran perkahwinannya esok.... semoga berbahagia dan terima kasih sudi menempah dengan loyangkuih ya Ila....

2- Tempahan adik Lina dari UTM skudai utk seseorang.... semoga berpuashati ya dik... terima kasih...


Selasa, 19 Oktober 2010

Marble, Brownies n Choc Moist..


Choc Moist ditempah Ina.... sorry dik, belasah aje akak deco ngan ganache ni ..hee....
reply dari Ina - takpe kak, janji keknya sodap...hee.....terima kasih yaa...


Brownies lak ditempah Maz... semoga berpuashati yaa...


dan Kek marble cekelat ditempah kak ani dari Kotaraya .... buat minum2 petang katanya....
semoga suka dgn kek nya ya kak...terima kasih setia dengan loyangkuih...

Ahad, 17 Oktober 2010

Badron & Zaiton dari Reen


Tempahan Reen untuk sepupunya (kan reen..heee)... sempena majlis pertunangan
mereka berdua tengahari ini..... butter choc dgn fondant....
semoga berpuashati yaa... terima kasih reen...

Jumaat, 15 Oktober 2010

Putih Hijau Epal...


Menerima tempahan Maslina untuk pertunangan Farhana dan Serzan...
nak tema putih dan hijau epal....
semoga berpuashati...terima kasih...

Khamis, 14 Oktober 2010

Peach untuk Faezah...


Tempahan dari Faezah dari Sek Tun Fatimah Johor Bahru... untuk hantaran katanya tapi
tak kisah warna apa pun... since peach color ni dah dok terperam lama, padankan pulak dgn cup gold, ini ler dia ya ... harap suka dengan cc nya yaa.... dan terima kasih kerana menempah dgn loyangkuih...

Isnin, 11 Oktober 2010

Man United lagii..





Tempahan Norhazreen untuk harilahir suami tercinta Gusman....
meredah panas dalam demam ni menghantar cuppies nii....
nak tema Manchester United.... thanks ya reen...

Sabtu, 9 Oktober 2010

Julita dan Suradiah...


1- Tempahan dari Suradiah yg email dari jepun untuk anak-anaknya yg berada di skudai nii...
surad nak ikut contoh design beberapa cc yg lepas2....
Semoga Alif dan Iman suka yaa... terima kasih Surad sudi menempah dgn loyangkuih...




2- Juga menerima tempahan dari Julita untuk menjamu tetamu yg masih terasa bahang syawal... choc moist cake, brownies dan muffin pandan... thanks Ju...


Jumaat, 8 Oktober 2010

Hati Berbunga Cinta...


1- Tempahan dari Nyza - dari Sabah untuk suami tercinta di UTM sempena ulangtahun perkahwinan ke-5 tahun ... semoga berbahagia dan terima kasih sudi menempah dgn loyangkuih...



2- Tempahan kedua dari adik Sholha dari UUM untuk buah hati tersayang di UTM Skudai sini...
semoga berpuashati dan terima kasih ya dik...



Khamis, 7 Oktober 2010

Kek Dila


Terima kasih Dila.... menempah sekadar utk makan-makan...
terima kasih daun keladi....

Isnin, 4 Oktober 2010

Crunchy Choc Chip Cookies


1- Tempahan Ila 2 balang Crunchy Choc Chips Cookies .... untuk tetamu2 di akhir2 raya ni... biskut lain dah sikit katanya....
thanks ya ila....