Selasa, 29 Jun 2010

Blueberry Cheesecake - Lenny dan Syabilah


Tempahan Blueberry cheesecake dari Lenny dan Syabilah - juga pernah menempah dengan loyangkuih sebelum2 ni...
terima kasih ya... semoga berpuashati nanti....

Sabtu, 26 Jun 2010

Gift pack - Hi-Tea JCorp Group


Menerima tempahan dari Puan Mahani - Public Relations Manager di Puteri Pacific Hotel Johor Bahru untuk buat gift pack 4pcs cupcakes per box untuk satu majlis eksklusif sempena Mother & Father's Day untuk dibawah Kumpulan Johor Corporation (JCorp) - 42 boxes jumlah terakhir yang diminta pada pagi ni...
Warna dan design adalah seperti yang telah dipersetujui pada pertemuan awal bersama Puan Mahani, simple, pink&blue represent mother and father..
Terima kasih banyak-banyak Puan Mahani kerana memberi kepercayaan kepada loyangkuih.com untuk menyediakan gift pack tersebut...

Jumaat, 25 Jun 2010

Garfield 4 Alia & Aiman



1- Tempahan dari Puan Rafidah dari Bandar Baru Uda....
12pcs choc cupcakes dengan tema tak kisah sebenarnya tapi nakkan muka kucing dan nama anak-anaknya sebab mereka berdua suka kucing.. heee... terus menangkap muka garfield yg kuat tido tu... heee
dan 2 set blueberry cheesetart... semoga puan berpuashati dan terima kasih sudi menempah dengan loyangkuih...




2- Tempahan dari MIL dak Jiya Pengembala kambeng tu.... 200pcs Muffin Choc Chip....
terima kasih ya makcik... babap dah jiya tu kalau nakal2 malas tolong masak..hahahaha...

Khamis, 24 Jun 2010

WC lagi...



Untuk kakak ipar yang menyambut harilahir hari ni... salah seorang peminat German untuk world cup... so, buat ler nombor jersey yang memang takde pada pemain German (kot..)...heee....


2 tempahan Blueberry Cheesecake - Hanie dan Ieta dari Jb dan Ila dari dari Skudai...
terima kasih ya...


dan Syabilah dari Skudai menempah seloyang brownies ... atas rekemen Dina Mama3H...
terima kasih kedua-duanya...



Selasa, 22 Jun 2010

Pemain No 1...



Tempahan dari Reen untuk harilahir anak tersayang Aryan - 1 tahun...
Reen yang juga penyokong England World Cup kali ni, nak abadikan nama aryan di jersey merah... semoga berpuashati ya Reen... terima kasih sudi tempah dengan loyangkuih...

Isnin, 21 Jun 2010

We Love U Mum...



1- Tempahan ke2 dari Adik dari Setia Indah... untuk harilahir kakak tersayangnya....
nak tema tukang masak... harap-harap apa yg kakleen conteng-conteng sukasuki ni adik dan
kakaknya suka yaa..... dan terima kasih lagi sekali menempah dengan loyangkuih...


2- Penempah-penempah brownies untuk 2 hari ni ... sampai tak sempat nak snap semua gambar... ada yang siap kena tunggu kat dapur tengok aku topping kan brownies... gara-gara
adik-adik aku ni datang awal dari sepatutnya dan aku pun terlelap setengah jam sebab dah sehari tak tido...heee
Terima kasih pada:-
1-Fathin dari Lagenda Tasek (umah dah ada gas ke dik..hee)
2-Hanie dan Ieta (maaf ya kena tunggu kat dapur dan umah akak yang bersepah, Aisyah aje yang layan dengan ajak baring kat tilam dia..ekekekek)
3-Adik Setia Indah - pun dah kali ke2 menempah ...
terima kasih semua....
3- last but not least adik Eca yang minggu lepas pun menempah mini muffin, kali ni dengan
tempahan yang sama 200 biji mini muffin choc chip dan pandan....semoga berpuashati ya Eca...

Sabtu, 19 Jun 2010

Golf and brownies...




1- Tempahan dari Adik dari Setia Indah cupcakes untuk Father's Day untuk daddy nya tersayang... adik nak tema golf sebab daddy adik main golf katanya... so, hopefully memenuhi citarasa adik yaa.... and seloyang brownies juga...
terima aksih sudi tempah dengan loyangkuih.com ya dik...


2- Juga dari Kak Haliza dari Utm nak rasa brownies... harap suka dengan tempahannya...
terima kasih banyak-banyak yaa...

Jumaat, 18 Jun 2010

4 anak saudara ...



Tempahan seterusnya dari Siti Talhah untuk anak-anak saudaranya... kata Siti, yg menyambut birthday hanya 2 orang, tapi kalau tak masuk nama semua nanti bergaduh..heee, biasalah budak-budak... 16pcs choc cupcakes dgn tema kaler-maler untuk bebudak....
semoga berpuashati yaa.... terima kasih sudi menempah dgn loyangkuih...

Selasa, 15 Jun 2010

CC & Muffin


1- 15pcs saja cupcake hari ni sebagai test market kat plaza larkin sempena karnival produk halal dan iks anjuran usahanita johor bahru... itupun kita menumpang aje atas jasabaik puan maria arshat di meja usahanita jb ni letakkan cupcake yang tak seberapa..huhuu....
as a start... .. weekdays mungkin kurang sikit pengunjung, tapi weekend pihak penganjur dah siapkan program dan pengunjung biasanya ramai... so, kena double up the amount masa weekend nanti penghujung karnival...

2- and 24pcs choc chip muffin oleh ida dari skudai.... terima kasih yaa...




Ahad, 13 Jun 2010

Eca dan Fathin



1- Tempahan pertama dari Eca berkehendakkan 150pcs Mini Muffin Pandan dan 150pcs Mini muffin choc chip... terima kasih ya Eca sudi menempah dgn loyangkuih...

2- Kedua dari Fathin dari Lagenda Tasek JB... 2 loyang brownies sempena majlis untuk
meraikan harilahir puteranya hari ni...
terima kasih ya Fathin, semoga berpuashati...


Jumaat, 11 Jun 2010

Lya & Iz dan Lubna pulak,....


1- Menerima tempahan dari adik Lya - cupcake untuk hantaran pertunangannya esok...
bersama jejaka pilihan bernama Iz... semoga kekal ke jinjang pelamin pulak yaa.....



2- Tempahan lain sikit dari biasa dari kawan baik Lubna sempena Karnival Produk Halal dan IKS di PLAZA LARKIN Johor Bahru.... 50pcs cupcake kosong, buttercream aku siap kalerkan dan natural satu mangkuk, sedikit taburan untuk kanak-kanak bermain dengan cupcake dan buttercream... acara ni untuk kanak-kanak yaa....
so, jemput singgah ke KARNIVAL PRODUK HALAL DAN IKS ANJURAN USAHANITA JOHOR BAHRU 11HB - 20HB JUN, 2010 (10 HARI)...

Khamis, 10 Jun 2010

Adin&Kima dan Ieta...


Tempahan dari adik Rahmah untuk perkahwinan sepupunya di kampung - Adin dan Kima...
nak yang simple, ada nama pengantin dan warna biru,putih....
Terima kasih ya dik... dah banyak kali mak ayah yg datang, Rahmah nya lum dapat jumpa lagi... heeee..

Juga blueberry cheesetart untuk hidangan di meja pengantin....


2- dari Ieta lagi sekali, kali ni nak merasa mini muffin choc chip dan pandan di packing
2 bekas... terima kasih ya ieta...


Rabu, 9 Jun 2010

Marble, Brownies- Fazilah Utm



tempahan dari kak Fazilah dari Utm untuk majlis ulangtahun perkahwinan ...kot...heee,
sorry lupa... banyak no benda nak ingat...hehehh...
apapun semoga berpuashati dan terima kasih sudi menempah dengan loyangkuih...

Selasa, 8 Jun 2010

2 hari...


1 - Dina Mama3H - nak satu bekas tart nenas... nasib ada buat lebih lagi satu bekas, last2
Dina sambar 2 bekas terus... terima kasih kerana setia....heeee....



2 - Brownies untuk petang ni berkongsi gambar aje lah, satu Ieta dari jb gaklah kot, heee...
sebab diperkenalkan oleh kawannya Hanie menempah seloyang brownies
3- Juga dari Ana dari skudai menempah brownies seloyang

terima kasih semua.... semoga berpuashati yaa....



4- Dari Tini yang bertugas di Hospital Kulai nak buat surprise untuk teman lelaki tersayang di Kulai juga .... dengan pesanan romantik tu....
apapun, terima kasih ya Tini... senang berurusan dengan Tini yang tak banyak songeh... cepat keja siap cepat deliver cepat boypren dapat makan... heeee.... terima kasih daun keladi yaa....




5- last but not least Normadiah dari JCorp teman Kak Halila nakkan seloyang brownies jugak...
ada sedikit perubahan pada plan delivery namun sampai jugak walaupun tak jumpa yang menempah... semoga suaminya selamat dan sembuh....
terima kasih sudi menempah dengan loyangkuih....

Sabtu, 5 Jun 2010

Tart Lagi...


1 - Adik Hanie nak Brownies.... dah agak lewat petang baru hanie datang ambik....
sms hanie, berpuashati dan adik2nya pun suka.... terima kasih ya Hanie


2 - Tempahan dari adik Siti Nur Rahmah - 1 set Blueberry Cheesetart untuk dibuat hantaran pertunangan sepupunya di Muar... hmm... katanya nak ikat reben aje cukup warna pepel...
saja aku tambahkan bunga setongkol kat atas tu... ah,,..jangan taktau, cik abang yg tolong ikat reben ni... kalau kakleeen yg buat, mau hancur cistat dalam tu...hahahahah...


dan tambahan satu bekas untuk makan-makan sendiri...
terima kasih ya Rahmah sekeluarga...


3 - dari kak Noraini dan En.Yacob dari Kotaraya Jb.... nakkan Tart nenas...
harap berpuashati dan terima kasih daun keladi...
 

-LoyangKuih- Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template