Jumaat, 30 April 2010

2 LELAKI ini...


1- Tempahan dari Fairuz untuk adik kepada sahabatnya, (taktau pulak nama kawan Fairuz tu)..
cuma cupcakes ni untuk birthday man nama Zaki...
pesan Fairuz Zaki minat camera dan bola... camera klasik akak letak tu...heeeeee
Harap suka dengan cupcakes nya...
terima kasih daun keladi yaa....





2- Lelaki ke-dua , birthday boy nama Ubay - anak saudara kak Noraini Norisha Enterprise...
katanya esok birthday nya, datang dari KL adik nii dengan family nya ke Johor Bahru nii...
Happy birthday ya Ubay....



3- dan Choc Almond Brownies juga dari Kak Ani....

Harap semuanya berpuashati yaa....

Khamis, 29 April 2010

Kek dan Cupcake Choc Moist - Hanie, Zatul



1 - Tempahan pertama dari Hanie - nak 16pcs choc moist cupcake, dengan wording

Happy Birthday Ayah.... jumpa kat Tmn Sutera tadi, Hanie nak terus memecut ke Tangkak balik kampung nak sambut birthday ayah....anak solehah niii....

dan tak lupa juga 50pcs blueberry cheesetart .... terima kasih ya Hanie....terima kasih daun keladi...




2- Tempahan kedua dari Zatul dari Pontian - nak simple choc moist cake dan 30pcs blueberry cheesetart... datang jauh dari pontian, jumpa di mc'D UTM tadi.... McD lagi.... dah free promo ni... heeee.... harap suka ya Zatul....terima kasih daun keladi jugak...






Isnin, 26 April 2010

Tempahan, Alamat & Cop Jempol

Salam..... alhamdulillah.... loyangkuih sebelum ni berbinti kan blogspot, kini boleh juga dilayari melalui http://www.loyangkuih.com/ walau tak berbinti blogspot, tapi masih menumpang kasih dengan blogger...heeeeeee.....
siapa-siapa yang nak cop jempol lawa-lawa macam ni silalah masuk ke SINI ya... ada pengembala kambeng kat situ yang sangat kreatif untuk merealisasikan apa yang korang inginkan....
so, beberapa hari pc masuk workshop.... hari ni baru pulih sepenuhnya... harap-harap ok aje lepas-lepas ni yek pc ku sayang.....


1- Tempahan dari Azura dari pasir gudang - 150pcs blueberry cheesetart atau 5 boxes...
jumpa kat pick-up point tapi oleh kerana petang tu Jom Heboh dah bermula, jalan sana sini jammed kecuali nak ke utara.... nasib baik aku hanya susur fly-over angsana and u-turn untuk balik ke Skudai, tak ler redah jammed lama....
apapun terima kasih ya Azura.... order-order lah lagi.....



2- Tempahan hari ni dari adik Diana dari Pontian... kebetulan nak ke johor bahru, jumpa kat Mc'D Tmn Sutera aje...50pcs blueberry cheesetart and 60pcs creampuff...
terima kasih ya D.... jangan serik dan sudi-sudikan tempah lagi...heeeee


3- Last but not least 12pcs choc cupcake with ganache topping and strawberry.....
Untuk topping ganache with fresh fruits, harga perlu ditambah RM10 - RM15 dari harga basic cupcake bergantung harga pasaran untuk buah-buahan tersebut yaaa....


Sabtu, 24 April 2010

Epi Bday DDR-HPM


Tempahan khas oleh agen-agen HPM untuk Dato Dr.Rozmey - Herba Prima Marketing yang kebetulan menyambut harilahir beliau yang ke 42tahun semalam... dan kebetulan Dato Dr Rozmey bertandang ke Johor Bahru kerana Jom Heboh kali ni di Danga Bay Johor Bahru...
Semoga semakin dimurahkan rezeki ya doc...

32pcs choc moist and butter cupcakes with buttercream...



Jumaat, 23 April 2010

Soft aje


En.Yusri tempah sebagai gift utk tetamu di pejabat dari JPJ IbuPejabat KL ... choc cupcake...

Khamis, 22 April 2010

All Brown

Tempahan dari atas tangan seorang kawan kepada kawan kepada kawan kita... huhu...
berapa banyak kawan daaa.... nak tema brown saja... apa nak ku letak tak kisah... haha..
terima kasih dan harap suka dengan choc moist cupcakes ni....



notakaki- kaler feberet i tauuu....brown tu...ahaksss!

Isnin, 19 April 2010

Carrot Cupcake - Dila


Tempahan hari ni dari adik Dila - moist carrot cupcakes with cream cheese topping ...
saja untuk makan-makan...
terima kasih ya dik... harap2 happy dengan cc nya...

Ahad, 18 April 2010

Rangkuman Tempahan

Selepas beberapa hari berehat dengan keadaan anak-anak yang tak sihat... dah 2 hari ni pun kita pulak sendiri yang tak sihat... tempahan diterima gak tapi malas betul nak menghapdet blog... huhu... so, kira sekali arung ler ni punya report..heeeee

Tak ingat bila, rasanya jumaat 16.4.10 - Vanilla Muffin 24pcs oleh
adik seorang customer jugak, huhu...sorry tak ingat nama dik... kakaknya Ana...
apapun terima kasih yaa...
Tempahan hari ni dari adik Asmahani dari Larkin
60 pcs Blueberry cheesetart

dan 60pcs Cream Puff juga dari hani...
terima kasih daun keladi yaa dik


Dan ni dari Kak Ruby dari JCORP - Choc Almond Brownies

Selasa, 13 April 2010

Choc Moist Cupcake - Ifa


Tempahan 42pcs choc moist cupcake dari Ifa - salah seorang customer lama tapi bukan product
makan2 ni...produk lain..heee... nak meraikan birthday husband tersayangnya....
16pcs in a box untuk husband, extra 26pcs untuk makan-makan majlis malam ni di rumah....


Ini free token untuk Ifa... yalah, aleh2 dengar dah kahwin... ini aje yg sempat dibuat...
sorry ekk, kakleen bukan pandai sangat deco kek besor2 ni...main curah aje coklat tu boleh ler...
apapun... terima kasih daun keladi ya Ifa.... nanti jgn lupa order lagi.....
more pix @ FB


Ahad, 11 April 2010

Kek Marble Coklat - Angah


Awal pagi dah siapkan 3 buku Kek marble coklat untuk Angah lagi... untuk dibawa
ke suatu majlis katanya....

Sabtu, 10 April 2010

Cheesetart - June


100pcs blueberry cheesetart ditempah oleh June Naseer... teman Fb yang baru pertama kali
bertemu di pick-up point McD Taman Sutera tadi.... semoga jalinan alam maya menjadi
ikatan alam nyata pulak kan... harap2 June suka dengan cheesetartnya...
and terima kasih daun keladi...

Jumaat, 9 April 2010

Cheesetart - Kak Siti



Tempahan dari Kak Siti - ckretresepi -
1 box - 30pcs blueberry cheesetart and 30pcs kiwi cheesetart. Hujan-hujan kak siti
datang rumah ambik... terima kasih ya kak...

Khamis, 8 April 2010

Simple Choc Moist Cake - Ita



Tempahan kedua hari ni - choc moist cake - simple ganache topping untuk makan-makan je...

semoga happy dgn keknya yaa... terima kasih...

Happy Anniversary - Reen


Tempahan hari ni dari Reen dari JB sempena ulangtahun perkahwinannya yang ke-4 bersama
suami bernama Gusman Mohamed ... deliver ke office husband untuk surprise katanya tapi masa sampai cik abang Reen tiada di pejabat pulak...so tinggalkan aje di atas mejanya...
harap suka dengan choc moist cupcake ni yaa.....
untuk Reen dan suami, semoga berkekalan ke akhir hayat, berbahagia selalu hendaknya...
terima kasih daun keladi yeee....

Selasa, 6 April 2010

Cheesetart - Kak Aza


Tempahan delivery malam ni untuk Kak Aza - penasihat nutrisi di Dumex malaysia (betul ke kak?heee)... nakkan 30pcs Blueberry Cheesetart...
harap suka dengan cheesetartnya ya kak....

Brownies - Kak N

Tempahan choc almond brownies kai ni datangnya dari teman blogger juga yg taklah jauh mana pun dari skudai, tapi jauh gaklah jadinya kalau dah jammed..heeee... Kak N - nak dapatkan insuran, nak beli kereta baru, nak beli unit trust semua boleh...sok2 nak tukar kereta baru pun nak cari Kak N gaklah..heheee
apapun, terima kasih banyak-banyak ya kak....dapat juga bertemu walaupun hanya seketika..huhu

Isnin, 5 April 2010

Cheesetart,CreamPuff - Ayu


Tempahan hari ni datang dari Ayu di Taman Universiti, Skudai ,
menempah 50pcs Blueberry Cheesetart, 50pcs Strawberry Cheesetart (lupa ambik gambar) dan 90pcs creampuff untuk majlis harijadi anaknya malam ni....
apapun terima kasih ya ayu kerana sudi menempah... jangan serik yaa...

Jumaat, 2 April 2010

Kek Buah,Brownies dan Muffin

1. Tempahan pertama dari Boss kak Ruby dari JCorp (maaf taktahu namanya)
- 2 boxes of Brownies with paperliners...
nasib baik hujan tak lebat, meredah jammed je biasalah kat danga bay sampai ke HSA...
apapun, terima kasih puan...


100pcs Choc Chip Mini Muffin

2. Tempahan ke-2 dari Eca dari Singapore, adik kepada adik ipar Dina Mama3H...
berkehendakkan 100pcs Choc Chip Mini Muffin, 50pcs Choc Chip Muffin dan 50pcs Pandan Muffin saiz besar untuk kenduri di rumah Eca malam ni...
Semoga suka dengan muffinnya... terima kasih daun keladi Eca....
3. Tempahan ke-3 datang dari Shikin lagi tokey Cloth Diapers nii... Kek Buah Kukus Lembap ...
saat n3 ni ditulis, belum dihantar sebab kami janji nak jumpa malam ni di Jusco tmn U...
sekian untuk hari ni.... tido sejam setengah je malam tadi... balik jumpa Kin terus nak menyelam jawabnya...
Alhamdulillah....

 

-LoyangKuih- Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template