Sabtu, 30 Oktober 2010

Bahariah, Diana dan Reen ...


1-Tempahan dari customer setia loyangkuih juga... agak kelamkabut aku menyiapkan cc ni sebab berubah plan dari pihak reen... cc utk birthday Anis Karmila - nama kedua sama dgn anak akak... reen kata mesti ada gambar kereta kuning sebab anis sangat suka Bumblebee Camaro transformers tu...oleh kerana dah kelamkabut, akak buat beetle aje ekk... itu pun ntah ada rupa ke tak..heeee
semoga berpuashati dan terima kasih byk2 ya reen...





2- Tempahan juga diterima dari customer setia jugak Diana yang kalau menempah memang tak penah satu dua jenis... kali ni menempah 1-choc moist, 2 balang Crunchy choc chip cookies, 2 set blueberry cheesetart dan 150pcs Muffin Blueberry utk majlis di rumah sepupunya...
terima kasih ya Diana... terima kasih daun keladi...



3-last but not least dari Bahariah dari Skudai menempah 1 choc moist dan 1 brownies....
semoga berpuashati ya... terima kasih banyak-banyak sudi menempah dgn loyangkuih....






Tiada ulasan:

Catat Ulasan