Sabtu, 3 Julai 2010

Tempahan dan dugaan...


Tempahan yang buat aku tolak semua tempahan lain... ngehngehngeh...
Eca dari MR order 1100pcs Choc Chip Muffin sebagai berkat sempena perkahwinan adiknya Nurul ... terima kasih ya Eca..hampir setiap minggu order muffin ngan akak nii....
Untuk pengantin baru adik Eca - Nurul, ini sahaja hadiah dari akak dan loyangkuih.com dan mohon ampun banyak-banyak tak dapat menghadirkan diri sebab baby pun dah 2 hari demam panas, tempahan2 lain yang berhutang lagi..heeee...
Semoga Berbahagia ke Akhir Hayat yaa.....

Sehari sebelum berkurung kat dapur buat muffin ada terima 2,3 tempahan sebenarnya blueberry cheesecake ni, sampai kesian si Alin Delicioushalalcake tak merasa bahagian dia bila Aisyah dah mula demam...huhuu.... penempah2 ciskek ni Kak Noraini dari Kotaraya (kastemer tetap gak ni...), Mira (kot...lupa dik, sorry) dari skudai gak dan sorang lagi hmm... aku lupa, sorry sebab no hp terdelete, yg datang pun cik abangnya..huhuu... ( ni semua kes tempah dgn ym,pastu lupa nak add dalam ym..hehee)




and last but not least jugak kastemer tetap merangkap ahli privilege card loyangkuih.com..(hee....takde eh, jgn ada yg tanya lak nak jadi ahli..ekekeke)... Dina tokey Pusat Tuisyen Arena Bestari... order kek marble ni pun untuk makan-makan sambil rewang2 kot kat umah pengantin Eca tu...hah, ada kena-mengena 2 orang kastemer ni..heee....
apapun.... terima kasih kepada semua... yang masih berhutang order tu, sabar ekk... takkan lari cheesetart dikejar... almaklumlah...dengan baby demam lagi.... harap2 semua bersabar dan faham yaa.... terima kasih semua...



Tiada ulasan:

Catat Ulasan