Isnin, 21 Jun 2010

We Love U Mum...



1- Tempahan ke2 dari Adik dari Setia Indah... untuk harilahir kakak tersayangnya....
nak tema tukang masak... harap-harap apa yg kakleen conteng-conteng sukasuki ni adik dan
kakaknya suka yaa..... dan terima kasih lagi sekali menempah dengan loyangkuih...


2- Penempah-penempah brownies untuk 2 hari ni ... sampai tak sempat nak snap semua gambar... ada yang siap kena tunggu kat dapur tengok aku topping kan brownies... gara-gara
adik-adik aku ni datang awal dari sepatutnya dan aku pun terlelap setengah jam sebab dah sehari tak tido...heee
Terima kasih pada:-
1-Fathin dari Lagenda Tasek (umah dah ada gas ke dik..hee)
2-Hanie dan Ieta (maaf ya kena tunggu kat dapur dan umah akak yang bersepah, Aisyah aje yang layan dengan ajak baring kat tilam dia..ekekekek)
3-Adik Setia Indah - pun dah kali ke2 menempah ...
terima kasih semua....
3- last but not least adik Eca yang minggu lepas pun menempah mini muffin, kali ni dengan
tempahan yang sama 200 biji mini muffin choc chip dan pandan....semoga berpuashati ya Eca...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan