Selasa, 8 Jun 2010

2 hari...


1 - Dina Mama3H - nak satu bekas tart nenas... nasib ada buat lebih lagi satu bekas, last2
Dina sambar 2 bekas terus... terima kasih kerana setia....heeee....



2 - Brownies untuk petang ni berkongsi gambar aje lah, satu Ieta dari jb gaklah kot, heee...
sebab diperkenalkan oleh kawannya Hanie menempah seloyang brownies
3- Juga dari Ana dari skudai menempah brownies seloyang

terima kasih semua.... semoga berpuashati yaa....



4- Dari Tini yang bertugas di Hospital Kulai nak buat surprise untuk teman lelaki tersayang di Kulai juga .... dengan pesanan romantik tu....
apapun, terima kasih ya Tini... senang berurusan dengan Tini yang tak banyak songeh... cepat keja siap cepat deliver cepat boypren dapat makan... heeee.... terima kasih daun keladi yaa....




5- last but not least Normadiah dari JCorp teman Kak Halila nakkan seloyang brownies jugak...
ada sedikit perubahan pada plan delivery namun sampai jugak walaupun tak jumpa yang menempah... semoga suaminya selamat dan sembuh....
terima kasih sudi menempah dengan loyangkuih....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan