Selasa, 25 Mei 2010

Tart and tart - Kin dan Mira


1- Tempahan pertama dari sahabat lama dan memang dah lama dari muda-muda dulu...ekekekek.... teman serumah masa di Itm Manjung...(skrg Uitm)...
menempah 30pcs blueberry cheesetart dan seloyang brownies dengan di pack sebegitu
sebab senang nak serve during refreshment katanya....
so, bukan berdating dgn si Mira ni, tapi ngan salah seorang staff PTP yg diminta jasabaiknya
untuk tolong ambilkan tempahannya... terima kasih kerana menempah dengan loyangkuih...
rajin-rajin ler tempah lagi...muahahahaha.....



2- tempahan kedua yang ditunda hari tu sebab anak-anak demam... Shikin dari UTM...
siapa-siapa bakal-bakal ibu boleh dapat Cloth Diaper dari shikin ni ..macam-macam ada.....
Shikin pun tak lama lagi bakal menimang cahayamata yang ke-3...
menempah 2 bekas tart nenas dan 3 set cheesetart...
harap berpuashati dan terima kasih sudi menempah dengan loyangkuih...




1 ulasan: