Isnin, 10 Mei 2010

Mother's Day - 9.5.10


1- Tempahan dari Ezu dari Pasir Gudang - hah, ada mesej kat box sebe;ah dari Ezu, kata tak cukup...
Ezu order cupcake dan brownies tapi aku terlupa nak snap gambar brownies.... alah lebih kurang aje rupa dgn yg lain....
harap Ezu dan suami puashati dengan tempahan dan jangan lupa order lagi yaa... heeee



Lenny kata Aleeya minat Ben10 - so aku letak edible Ben10...


2 - Tempahan yang ni lari sikit dari tema mother's day tapi tak kisahlah... Lenny menempah
25pcs choc moist untuk Alyssa, 25pcs untuk Aleeya (kedua puteri2 Lenny yang menyambut birthday pada tarikh yang berdekatan) dan extra 70pcs untuk gift dalam goody bag pada party tu....
harap semuanya suka dan berpuashati.....



3- Tempahan untuk umi tersayang dari maria dari pasir gudang tapi uminya di tmn tun aminah sini jugak, so, oleh kerana tempahan ni diterima last minute...so dah malam gak baru sempat dihantar pada uminya...

harap semuanya suka dan berpuashati....terima kasih yaa..,.


4 - Dari adik Hany dari Kuala Lumpur untuk ibunya di Tmn Universiti skudai sini...
surprise unutk ibunya yang taktahu menahu Hany tempah cupcake ....
sms dari Hany ibunya suka sampai sayang nak makan...heeee
Terima kasih ya Hany....



5- Last but not least yang juga nak tema merah putih.... dari adik farhana yang jauh nun di Pulau Pinang untuk mak tercinta di pulai.... cik abang yang hantar pada abang farhana semalam....
Terima kasih dik....semoga berpuashati....(Farhana dah sms pun kata semua suka dan sangat berpuashati...alhamdulillah...)



Tiada ulasan:

Catat Ulasan