Isnin, 26 April 2010

Tempahan, Alamat & Cop Jempol

Salam..... alhamdulillah.... loyangkuih sebelum ni berbinti kan blogspot, kini boleh juga dilayari melalui http://www.loyangkuih.com/ walau tak berbinti blogspot, tapi masih menumpang kasih dengan blogger...heeeeeee.....
siapa-siapa yang nak cop jempol lawa-lawa macam ni silalah masuk ke SINI ya... ada pengembala kambeng kat situ yang sangat kreatif untuk merealisasikan apa yang korang inginkan....
so, beberapa hari pc masuk workshop.... hari ni baru pulih sepenuhnya... harap-harap ok aje lepas-lepas ni yek pc ku sayang.....


1- Tempahan dari Azura dari pasir gudang - 150pcs blueberry cheesetart atau 5 boxes...
jumpa kat pick-up point tapi oleh kerana petang tu Jom Heboh dah bermula, jalan sana sini jammed kecuali nak ke utara.... nasib baik aku hanya susur fly-over angsana and u-turn untuk balik ke Skudai, tak ler redah jammed lama....
apapun terima kasih ya Azura.... order-order lah lagi.....



2- Tempahan hari ni dari adik Diana dari Pontian... kebetulan nak ke johor bahru, jumpa kat Mc'D Tmn Sutera aje...50pcs blueberry cheesetart and 60pcs creampuff...
terima kasih ya D.... jangan serik dan sudi-sudikan tempah lagi...heeeee


3- Last but not least 12pcs choc cupcake with ganache topping and strawberry.....
Untuk topping ganache with fresh fruits, harga perlu ditambah RM10 - RM15 dari harga basic cupcake bergantung harga pasaran untuk buah-buahan tersebut yaaa....


Tiada ulasan:

Catat Ulasan