Khamis, 29 April 2010

Kek dan Cupcake Choc Moist - Hanie, Zatul



1 - Tempahan pertama dari Hanie - nak 16pcs choc moist cupcake, dengan wording

Happy Birthday Ayah.... jumpa kat Tmn Sutera tadi, Hanie nak terus memecut ke Tangkak balik kampung nak sambut birthday ayah....anak solehah niii....

dan tak lupa juga 50pcs blueberry cheesetart .... terima kasih ya Hanie....terima kasih daun keladi...




2- Tempahan kedua dari Zatul dari Pontian - nak simple choc moist cake dan 30pcs blueberry cheesetart... datang jauh dari pontian, jumpa di mc'D UTM tadi.... McD lagi.... dah free promo ni... heeee.... harap suka ya Zatul....terima kasih daun keladi jugak...






Tiada ulasan:

Catat Ulasan