Sabtu, 21 Mei 2016

Kelas Macaron di Citra Klasik

Assalam semua... the next class utk italian Macaron bersama saya ialah di Citra Klasik , Kajang..
Boleh hubungi Fb Datin Pauziah atau lebih mesra dipanggil Kak Pau nama di FB untuk mendaftar ya..
Sebagai ahli CK ada diskaun ya..
Jom join saya.. boleh nanti sediakan utk hari raya dan open house..

Hubungi Kak Pau terus   0192605043

Isnin, 16 Mei 2016

Cakes..






Di antara tempahan yg lepas2...huhuu...
Sebolehnya nak update cepat2 tapi biasanya susah ler kan...
Thanks to all my customers... 
Jazakallah ..


Ahad, 15 Mei 2016

Kelas macaron lagi di MAC






Kelas sekali lagi diadakan di Mad About Cake Jb...  Alhamdulillah.. sambutan tetap baik dengan barisan student yg sporting ..
Syukur..walau pada hari kelas tersebut hujan turun agak lebat... namun macaron tetap jadi seperti biasa...
Risau jugak dalam hati..namun alhamdulillah Allah memudahkan segala urusan dari awal hingga ke akhirnya...

Khamis, 12 Mei 2016

Untuk si suami...


Tempahan ikin ...


Cupcakes superhero ni tempahan nadiah...

Alamak yg ni lupa siapa punya...hee...maaf ya nanti akak tengokkan dan perbetulkan...

Apa pun...terima kasih semua
..

Ahad, 8 Mei 2016

Music n bicycle




Tema Sedikit berbeza.. muzik dan basikal kegemaran Dato'Ben
Terima kasih Ida tak jemu menyokong loyangkuihdotcom. .
Jazakkàllah...

Sabtu, 30 April 2016

Kelas Italian Macaron

Assalam...
Alhamdulillah pada  19hb April yang lepas
Telah berlangsung kelas Italian Macaron saya
Bertempat Di Mad About Cake Johor Bahru..






Syukur kelas berjalan dengan lancar ..
Gamat Kelas Dengan kehadiran 9 orang Pelajar Yang teruja nak belajar tentang italian macaron. .. ada seorang chef lagi... sungguh saya segan..
Maklumlah...iilmu saya tak setinggi mana...

 Yang dibawa balik masing -
masing sebaik habis kelas.



Alhamdulillah semua berpuashati .. 
Terima kasih Mad About Cake Jb memberi peluang untuk saya menyampaikan ilmu..

Khamis, 28 April 2016

SPaceship

Salam...
kali ni kek, cupcakes dan fancy cookies tema spaceship pula...
mudahan adik comel ni bakal bergelar angkasawan negara satu hari nanti... mana tahu kan...





Terima kasih ibunya Yati yang sudi menempah...

Rabu, 27 April 2016

Creme-white wedding cake

Salam...ok..bersawang lagi Blog kesayangan saya ni... sangatlah tak sempat nak update... saya tetap akan update..
Namun utk gambar2 kek-kek terkini atau aktiviti kelas dan sebagainya boleh.follow saya di Instagram loyangkuihdotcom  ya
Jom tengok kek Kahwin 3tiers tempahan adik siti baru-baru ni





Terima Kasih ya