Isnin, 13 November 2017

Jellycream flowers Class


Assalam semua...
Sekali lagi kelas jellycream korean flowers akan di adakan di 2 tempat dan 2 tarikh berbeza




Class alert!πŸ“£πŸ“£
🌼🌹JELLYCREAM FLOWERS CLASS
Tempat Pertama Shah Alam 26.11
1- Artiz Atelier Academy
***26hb November 2017 Sunday
Fees: RM450.00
 No 23, Jalan Sungai Burung X 32/X,
Bukit Rimau, Shah Alam

Tempat kedua Skudai  2.12
2- loyangkuih.  com 
πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ“† 2 Disember  2017 Sabtu 
πŸ‘‰πŸ‘‰πŸ‘‰ 10.30am - hingga selesai
Fees: RM320 
Skudai , Jb

-belajar mengadun jellycream 
-melepa kek 
-belajar membuat bunga dari jellycream
-tak melekit, kurang manis Dan sangat mesra cuaca 
-jellycream yang mudah dikendalikan 
-belajar bagaimana menghias Dan menyusun  atas kek 
-kombinasi warna dan tone
-Fully hands on
-Lunch and refreshment 

Tools to bring:
-Nozel # 2, 81, 102, 104, 124, 124k
Nozzles can be bought from me for the one needed in class but depends on stock availability.

Terus WhatsApp saya ya.. 
πŸ‘‰πŸ‘‰ http://loyangkuih.wasap.my/



Khamis, 26 Oktober 2017

Jellycream flowers class

Assalam and hai semua...
My next class will be in Shah ALAM...
Yang berdekatan Yang nak turut sertai Jom jumpa saya Di Sana , in shaa Allah..

As per my FB Page Ads:

Class alert!πŸ“£πŸ“£
🌼🌹JELLYCREAM FLOWERS CLASS
πŸ“†26th November 2017 Sunday
10.30am - until finish
Fees: RM450

Meet me at:
πŸ‘‰πŸ‘‰ARTIZ ATELIER ACADEMY
No 23, JLN SUNGAI BURUNG X32/X,
BUKIT RIMAU, SHAH ALAM.

-Learn the techniques of making flowers from Jellycream.
-Learn how to Make the Jellycream
-not sticky, less sweet ..
-easy to handle Jellycream
-decorate on a real cake
-Fully hands on

Tools to bring:
-Nozel # 2, 81, 102, 104, 124, 124k
Nozzles can be bought from me for the one needed in class but depends on stock availability.

PERSON TO CONTACT REGARDING REGISTRATION
MS. ESTHER CHENG 016-3396303 OR

DIRECT WHATSAPP ME click the link below
πŸ‘‰πŸ‘‰ http://loyangkuih.wasap.my/

0197793966

Hope to see u there! πŸ˜˜πŸ˜πŸ˜‰





Jom jumpa saya Kita belajar bersama ...
πŸ˜‰

Sabtu, 21 Oktober 2017

Buttercream roses

Assalam..
Jom.
Tengok sedikit perkongsian yg asas sahaja membuat bunga ros dari buttercream..
Kelas basic buttercream utk Yang langsung tak pernah mendeco bakal di adakan pada 10hb Disember 2017 ..
Boleh WhatsApp saya utk pertanyaan lanjut ya.. 0197793966
Atau masuk.ke FB Page sy loyangkuih. com
Untuk update iklan2 terkini berkenaan kelas ..

https://youtu.be/bVnJ5B3wT-0




Jumaat, 8 September 2017

Baking class Part 2

Assalamualaikum...
Dengan Nama Allah saya mulakan... 
Jom sertai saya ..

Baking Class  Part 2
30.9.17 Sabtu
RM170
Budget pack cake
Choc moist cake with chocolate topping
Choc marble cheese cake
Marble tradisi
Bonus kek cheese leleh
Dan mungkin bonus tambahan yg lain.. semuanya hanya di dalam kelas.. 
#loyangkuih #loyangkuihclass #budgetpackcakeclass #budgetpackcake




Kelas Akan diadakan Di
Tmn Ungku Tun Aminah Skudai
WhatsApp 0197793966 
Untuk pendaftaran Dan deposit
Terima kasih...

Khamis, 31 Ogos 2017

Cinderella and Snow White

Assalam semua...
Lama tak update blog Kan...

 Barbie in Cinderella
 Barbie in Snow White


Ke semua tempahan Di atas Oleh Anes Othman... Pelanggan yg sangat setiap bertahun2 lamanya ... Tak pernah cerewet Dan percaya hasil kerja saya.
Alhamdulillah... Terima kasih Anes...
Happy birthday Husna Dan Huda ..

Isnin, 7 Ogos 2017

Birthday cakesss...

Assalam... barulah sempat nak upload gambar-gambar di sini...
Punyalah lama kan..heeee
Kesemuanya dah agak lama berlalu tempahan2 di bawah ... silalah jamu mata ya...

Golf theme 3tiers

 Hello kitty 2tiers
 Frozen Ruffles design
 Snow white
 Cars theme

Again Golf theme cake and cupcakes

Ahad, 9 Julai 2017

Assalam

Assalamualaikum semua,...
huhuuu...tersangaaatttlaaahhh lama tak update blog ni...
terlalu sibuk konon dengan tempahan, kelas dan kemudian
kita dah sibuk dengan Ramadhan nan mulia dan kini sedang melalui separuh
dari bulan Syawal ...
Nantikan ya,, update seterusnya in shaa Allah..

Kelas2 personal pun dah bermula di tempat saya sendiri di skudai..
boleh request nak belajar apa .. 
ok, sambung lagi nanti...

Selamat Hari Raya

Selasa, 18 April 2017

Birthday cakes ...

Assalam... 
Kita lihat barisan
Kek2 harijadi yg ditempah sepanjang seminggu lepas ...



Belated and.bride to be cake


Twinx club cake


Ice-cream dropped Colorful birthday cake

Frozen


Hello kitty

Ironman

Last but not least
Reunion cake

Sabtu, 15 April 2017

Wedding cakes ....

ASSALAM semua....
agak lama tak ber update blog ni...
secara ringkas... antara tempahan-tempahan yang lepas..
kita mulakan dengan kek kahwin ya...



1- Terbaru... tempahan Chika de Vogue Bridal...
Majlis berlangsung di Dewan English College Jb
Tema Pastel..


2- Tempahan dari Neeta from Impian emas
Majlis berlangsung di Dewan Taman Universiti
Terima kasih Neeta
Tema - All white Ruffles


3- Tempahan paling terbaru dari Nabilah
Majlis di Dewan Desa Skudai, Skudai
Blue black Standing Ruffles