Khamis, 25 Jun 2015

Mini Cooper




Tempahan Nisa Mira bagi pihak cousinnya... alamak sorry akak lupa nama cousinnya..hee
anyway..terima kasih...walaupun agak last minute...
and alhamdulillah mereka amat berpuashati...
ps: tempahan bulan lepas ni...heee...

Tempahan Raya 2015...

(Sticky Mode hingga ke tarikh tutup tempahan)

Bismillahirrahmanirrahim...
Assalamualaikum pelanggan tersayang...
salam Ramadhan al-Mubarak ... syukur kali ini kita dipertemukan lagi
dengan bulan yg sungguh mulia ini...

Saya tak buat banyak untuk setiap jenis biskut... 
berikut adalah antara yang terlaris setiap tahun ..
Tempahan saya buka dan ditutup selepas seminggu kita berpuasa ya..

untuk kek seperti biasa..kek marble choc,
kek buah dan choc moist plain topping ..
apapun... sila whatsapp tempahan semua ke hp saya, guna satu channel saja ya
senang saya nak trace setiap tempahan

Terima kasih semua ...
Salam Ramadhan... :)


1- TART MAWAR 
SEBALANG RM25 - 44-46PCS










2- RED PEARL COOKIES
RM18  33-38PCS


3-DAHLIA CLASSIC 
SEBALANG RM15  - 30-35PCS


 4- OREO D'OREO 
SEBALANG RM18  - 33-37PCS

 5- CHOC CHIP SUPREME
SEBALANG RM18  - 33-40PCS

 6-ALMOND CRUNCHY
RM25 - 200GMS

7- CRUNCHY ALMOND LONDON
SEBALANG RM30 - 45-47PCS

(GAMBAR DAN SAIZ BALANG SEPERTI DI ATAS - TUTUP MERAH ADALAH BALANG KECIL)
1- TART MAWAR = RM25
2-RED PEARL - RM18
3-DAHLIA CLASSIC RM15
4-OREO D'OREO - RM18
5-CHOC CHIP SUPREME - RM18
6-ALMOND CRUNCHY - RM25
7-CRUNCHY ALMOND LONDON - RM30

KEK:
1-MARBLE CHOC 8X8INCH RM35
2-KEK BUAH KUKUS 1.2KG+-  RM40
4-KEK CHOC MOIST PLAIN TOPPING - 8X8INCH  RM45

SEMUA TEMPAHAN SILA WHATSAPP KE 0197793966  LEEN
JAZAKALLAH ... :)

Rabu, 24 Jun 2015

Ducati



Menerima tempahan juga dari pelanggan setia dari anaknya setahun sampai sekarang dan sekolah dah... kali ni konsep sedikit berbeza, maklumlah untuk Miqhail .. and ayahnya pun ada suoerbike Ducati ni...
Terima kasih Ieyna and Hairul yang setia menyokong loyangkuih.com

Kek Hantaran Fara





Tempahan yg dah lepas ya semua ni...hahaa... bulan posa tak ambil kek berdeco.. unless lepas raya
..raya ke dua dah ada permintaan... nasiblah raya kali ni tak berhajat ke mana... rilek2 sini je..heee

ini tempahan adik Fara ..sepupu pelanggan tersayang saya Syaheeda juga ni..
Love macaron cake and baju melayu .. both untuk hantaran kedua pihak
Thanks dear .. and Eda too..and Eda dah start bertanyakan perihal kek kahwin Fara next year...wowwiiee... tak sabar akak..

Sabtu, 20 Jun 2015

Kek Durian untuk Raya



Ada permintaan untuk kek ni tempahan raya...
siapa yang turut berkenan nak menempah silakan.. cuma kek hanya tersedia paling awal 2hari sebelum raya ya... lagilah kek ni frostingnya fresh cream, so memerlukan sentiasa sejuk di dalam peti sejuk ..
so siapa yang berkehendak sila whatsapp tempahan ya .. satu saiz saja disediakan
9inch diameter - RM90

Jumaat, 19 Jun 2015

tart mawar testi

Testimoni pertama di hari ramadhan pertama...heheee
Terima kasih Safura ...
#tartmawar
#biskutraya

Whatsapp untuk menempah ya..
Jazakallah

Isnin, 15 Jun 2015

cake for man




Both cakes di atas ditempah Mary
untuk suami dan kawan suaminya...hee...
thanks Mary for keep supporting me ..

Tempahan Ain untuk anak bujangnya ...kot...heee
Tekpi... hah, mula-mula saya pun tercengang taktahu langsung..
and Ain cuma beri contoh apa itu tekpi, 
Rupanya ianya salah satu senjata atau alat di dalam persilatan. atau martial art i guess.... maafkan saya
kalau saya silap.. just roughly google about it...
thanks Ain ya...

dress and tux cupcakes




was ordered by Mimi from The Veil Bridal Gallery
thanks dear

Selasa, 9 Jun 2015

Kek Durian




Menerima tempahan Kek Durian dari Ida PTP
dan kini juga tempahan kek durian dibuka but pleaseeee.... give 1 week or at least 4days in advance ya... kang durian tak jumpa jadi kek nangka pulak..hahaa...
Oh ya... bergantung stok durian juga ya... in shaa Allah... sangat sedappp!
strictly whatsapp 0197793966