Rabu, 22 April 2015

JDT!!!



Tempahan Hasnah

ANgrybird Space



Anak kecil yang seorang ini dari dia umur sekitar setahun dua sampai sekarang setia dengan Angrybird... ibu dia akan tetap order kek tema angrybird ... dan characters mesti cukup atas kek...heee...
terima kasih ya.. :)

Ahad, 19 April 2015

M&M tumpah...






Tumpahan M&M ...
kek ditempah Nisa untuk suaminya... choc moist cake - fondant - and M&M ...
thanks dear... terima kasih masih menyokong loyangkuih.com  ...:)

Khamis, 16 April 2015

Demam Frozen yg belum kebah






 LOLLI-Macaron


Antara tempahan sepanjang March...huhuu...April dah nak habis baru nak upload..hehee...
maaf ya..ni yg sempat.. gambar nak kena resize,.. edit letak watermark..semua tu yg memerlukan masa juga nak hadap lappy ni...
Terima kasih di atas semua tempahan dari - tak silap - Dhia Mardhia, Kak Ziela (Dr. Adnan),
Suzaina dan Ema ...

Princess Aurora and the Castle







Kek Tempahan Maisarah from Impian Emas
Nak Kek Castle and Princess Aurora
Castle cake -9inch diameter Red Velvet cake with creamcheese and buttercream filling,
and Aurora is Vanilla cake
Terima kasih Mai.. dah tahun ke3 Mai masih menempah dgn loyangkuih.com

Jazakallah...

Rabu, 15 April 2015

3tiers Embroidery Wedding cake


Majlis adik Liza di Masai..
Terima kasih dear...

Majlis Anak Dr.Adnan Penawar-Gatsby and Garden Theme




Tempahan dari Dr.Adnan - Penawar Group (maaf tak pasti pangkat ..terakhir adalah CEO Penawar Group sbb kak ziela sendiri tak suka nak bercerita pasal pangkat)  dan isteri kak Ziela yang merupakan pelanggan setia loyangkuih.com sejak 4tahun lepas...
Orang kaya yang tak sombong..tak cerewet langsung.. tak pernah kisah apapun design kek kerana
percaya saya akan buat yang terbaik utk setiap tempahan mereka..
Baru-baru ini anak sulungnya melangsungkan perkahwinan... Azmeer
I am really honoured kak ziela tetap cari saya untuk kek perkahwinan anaknya..

Kek Yang pertama - 3tiers Garden theme - nak penuh bunga katanya...hee...yalah kak...
tema turquoise, pink dan putih...
Yang kedua - 4tiers- Gatsby Theme - tema kemewahan...Majlis dinner berlangsung di Hotel Selesa Pasir Gudang...
Sangat berbesar hati dapat menyiapkan kek-kek tersebut dan alhamdulillah...
kak ziela sangat berpuashati...
kek Gatsby tu bawah sekali dummy.. dan menurut kak ziela..dia simpan dummy tu sebab sayang..heee...
Apapun..terima kasih Doktor dan kak Ziela yang setia menyokong loyangkuih.com

Untuk Azmeer dan Syereen - semoga berbahagia hingga ke syurga ...:)

Untuk Amy wakil dari AZ Salon - Bridal top kat jb ni ... terima kasih di atas kerjasama yang diberikan... sangat hargai.. :)

Alhamdulillah...