Khamis, 27 Ogos 2015

Hydrangea wedding cake



3tiers Hydrangea wedding cake ini ditempah Iskandar dan majlis berlangsung di Dewan EC ..
terima kasih ya..
Selamat pengantin Baru...dan semoga berkekalan ke akhir hayat... aminnn... :)

Selasa, 25 Ogos 2015

Arai Helmet dan cupcakes







Kedua-dua kek Helmet Arai dan 16pcs very soft Purple atau Lilac cupcakes adalah tempahan Ida
sempena majlis pertunangannya...
dah agak lama sebenarnya... May...hahahahah...bukan julai...May ok...heeee
maaf ya Ida baru perasan gambar ni tak upload lagi...
terima kasih di atas tempahan...

Rabu, 19 Ogos 2015

Barbie dan Thor??





Barbie is having an affair with Thor? ..nooo...can't be....hahahaaa
Tempahan Suhana ... but can't remember when was it...heee...
thanks ya dik... :)

Isnin, 17 Ogos 2015

Myvi Kuning...




Tempahan agak last minute dari adik Nina...
but dia tau dah last minute takboleh banyak cerewet...
terus bayar..sampai masa kek delivered...kan nina...
Thanks ya dik... :)

Ahad, 16 Ogos 2015

3tiers korean flower utk zetty





Tempahan kali ini dari adik Zetty dari Kulai
menempah 3tiers wedding cake buttercream with korean flowers blue and pink theme
dan 1 kekhantaran fondant royal blue peony
Terima kasih ya Zetty dan famili..
Semoga berkekalan ke akhir hayat..:)

Jumaat, 14 Ogos 2015

Kek hantaran




Dua kek hantaran di atas nampaknya berlatarbelakangkan biskut2 raya...hahaa...
mana taknya... tempahan ni dibuat hanya 2hari sebelum raya... yalah, dah sahabat minta tolong kita buatkan dan kebetulan biskut2 kebanyakannya dah siap dan sebahagian besar dah diambil pelanggan...
mungkin ni masa dia...esok2 masa kita pulak mana tahu kan...
thanks ya izan..

dan kek hantaran rosette di atas dibuat kalau tak silap pada raya ke 3 atau 4..eh..lupa lah...hahaaaa
terima kasih kepada yg menempah...

Khamis, 13 Ogos 2015

Gym Man again...




serius akak lupa nama penempah kek ni...hee...
kalau godek balik buku jadual, ada tapi sebab ni tempahan yg dah lama...dah tak ingat siapa..
lagipun design ni agak popular... dah few times buat .. ada tak sempat ambik gambar pun ada..huhuu
apa pun terima kasih pada adik ni...

tempahan syaheeda... nak plain je sebab dia nak letak toys sendiri
thanks eda

Selasa, 11 Ogos 2015

Kek hantaran- Biru and Macaron





Tempahan yang diterima seawal 2hari raya...hee... baiklah tak ke mana...
tempahan daripada adik Areen dari pontian...
agak menduga terpaksa menmpuh jammed hampir 2 jam hanya dari skudai ke pekan nenas tempat meeting point kita.. nasib baik raya...hahaaa...
Thanks Areen...
feedback di IG areen sangat berpuashati ... alhamdulillah... terima kasih daun keladi...heeee